Appingedam/Delfzijl

Afdeling Appingedam/Delfzijl

Open tuinen op zaterdag 24 en zondag 25 juli 2021 van 10.00 - 17.00 uur.
Kijk voor u op pad gaat op de website bij de afdeling die Open Tuinen Weekend heeft om te zien of de tuin die u wilt bezoeken ook echt open is! Dat voorkomt teleurstellingen.

Na de laatste tuinbeschrijving staat een kaartje waarop alle deelnemende tuinen aangegeven zijn om een route te kunnen bepalen.

In de provincie Groningen zijn veel mooie tuinen en veel enthousiaste tuiniers. Een groot aantal van hen zijn lid van één van de 7 afdelingen van Groei & Bloei in de provincie Groningen. Deze afdelingen hebben gezamenlijk de Open Tuinen Estafette opgezet: vanaf eind mei tot aan september stelt om de 2 à 3 weken steeds één van de afdelingen de tuinen open voor publiek. Zo kunt u een grote diversiteit aan tuinen zien op verschillende momenten in het tuinseizoen.

Dit jaar nemen er 135 tuinen deel aan de Open Tuinen Estafette weekeinden, waaronder vele nieuwe tuinen. Op deze website en in de Open Tuinen Gids 2021, die eind april verschijnt en begin mei verstuurd wordt, zijn de data en de beschrijving van alle deelnemende tuinen opgenomen. Op de website kunt u ook zien welke tuinen deelnemen, vaak met een uitgebreidere beschrijving met foto's. www.opentuinenestafettegroningen.nl