Appingedam/Delfzijl

Welkom bij Groei & Bloei
Appingedam/Delfzijl

Uitgelicht

Jaarprogramma 2023/2024

Voor seizoen 2023-2024 hebben we een gevarieerd programma samengesteld met o.m. diverse interessante lezingen, een…

Meer

Bloemschikdemonstratie dinsdag 26 september 2023

“VAN BLOEMEN NAAR BLOEMSTUK” …op zoek naar inspiratie voor het maken van een mooi bloemstuk? …houd je van bloemen,…

Meer

Activiteiten

Onze vereniging Appingedam/Delfzijl telt ongeveer 140 leden en brengt elk jaar een programma uit met een grote diversiteit…

Meer

DE GROENSTE VERENIGING VAN NOORD GRONINGEN!


Deel je jouw passie voor tuinieren en liefde voor de natuur ook graag met anderen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Groei&Bloei Appingedam/ Delfzijl is sinds 1972 actief en bestaat uit mensen die van groen, bloemen en planten houden en met plezier in de tuin bezig zijn. Momenteel hebben we zo'n 140 leden. De afdeling organiseert lezingen, een stekjesmarkt, bloemschikcursussen, workshops, evenementen, tuinbezoek en excursies. In samenwerking met de andere Groei&Bloei afdelingen in Groningen wordt jaarlijks de Open Tuinenestafette Groningen georganiseerd. Alle activiteiten worden op de website gepubliceerd en in onze agenda weergegeven. 

Leden en andere belangstellenden ontvangen maandelijks een Nieuwsbrief met de laatste updates en waarin wordt ingegaan op nieuwe activiteiten. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan door boven- of onderaan deze pagina op de link te klikken. Na het activeren van de bevestigingsmail sta je op de verzendlijst.

Onze afdeling heeft twee tuinclubs. Floresco en Het Toenpad stellen jaarlijks in maart ieder hun eigen programma samen en bezoeken van april t/m september diverse tuinen binnen en buiten onze eigen regio. Neem bij belangstelling voor deelname contact op met het bestuur.

Tuinlog

20 Sep

Veris-lente

2023 week 37 zonnige afsluiting zomer 2023

10 Sep

Veris-lente

2023 week 35 36 In tropische wolken

Meer

Agenda

26 Sep

BLOEMSCHIKDEMONSTRATIE DOOR LINDA EISING (FLORA…

“VAN BLOEMEN NAAR BLOEMSTUK” Met passie,…

Meer