Appingedam/Delfzijl

Welkom bij Groei & Bloei
Appingedam/Delfzijl

Uitgelicht

Stekjesmarkt, 11 mei 2024

Dit jaar organiseren we weer een stekjesmarkt! De familie Dijkema in Marsum is zo vriendelijk om hun schuur beschikbaar te…

Meer

Activiteiten

Onze vereniging Appingedam/Delfzijl telt ongeveer 140 leden en brengt elk jaar een programma uit met een grote diversiteit…

Meer

DE GROENSTE VERENIGING VAN NOORD GRONINGEN!


Deel je jouw passie voor tuinieren en liefde voor de natuur ook graag met anderen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Groei&Bloei Appingedam/ Delfzijl is sinds 1972 actief en bestaat uit mensen die van groen, bloemen en planten houden en met plezier in de tuin bezig zijn. Momenteel hebben we zo'n 140 leden. De afdeling organiseert lezingen, een stekjesmarkt, bloemschikcursussen, workshops, evenementen, tuinbezoek en excursies. In samenwerking met de andere Groei&Bloei afdelingen in Groningen wordt jaarlijks de Open Tuinenestafette Groningen georganiseerd. Alle activiteiten worden op de website gepubliceerd en in onze agenda weergegeven. 

Leden en andere belangstellenden ontvangen maandelijks een Nieuwsbrief met de laatste updates en waarin wordt ingegaan op nieuwe activiteiten. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan door boven- of onderaan deze pagina op de link te klikken. Na het activeren van de bevestigingsmail sta je op de verzendlijst.

Onze afdeling heeft twee tuinclubs. Floresco en Het Toenpad stellen jaarlijks in maart ieder hun eigen programma samen en bezoeken van april t/m september diverse tuinen binnen en buiten onze eigen regio. Neem bij belangstelling voor deelname contact op met het bestuur.

Tuinlog

22 Apr

Paul

Klagen over het weer…

22 Mar

Paul

De roze sneeuw…

Meer

Agenda

Er zijn geen agenda items gevonden