Voorwoord van de voorzitter uit de laatste convo

Nu de tweede helft van dit seizoen is begonnen kijken wij uit naar het voorjaar.

Leidraad voor mij is het boek “Een jaar in de tuin” van Ian Spence. Uitgegeven door de Roal Horticultural Society in Engeland. Per maand wordt de tuinier bij de hand genomen bij alles wat aan leven en levendigheid  in die maand aan de orde is.
De winterbloeiende planten in januari. Wie van het Nederlandse volk zou dat weten? De Helleborus en de Winteraconiet, zij maken mij blij. Een stukje zomer in de winter, zon niet alleen op Gran Canaria.

Geldt eigenlijk ook een beetje voor onze avonden waar prachtige lichtbeelden je al lekker maken voor een tijd die je eigenlijk nog niet kunt voorstellen als je verder naar je tuin kijkt.
Een tweede helft van het seizoen waarin wij ook ons jubileum vieren en waarin wij onze trouwe leden ook eens in het zonnetje zetten.
Trouwe leden die er voor zorgen dat de continuïteit blijft in onze vereniging.
Een vereniging die meer dan ooit nodig is als je ziet hoe een belangrijk deel van Nederland soms meer in een virtuele wereld leeft dan in een echte. Daarmee een deel van je bestaan verloochent namelijk dat je zelf ook deel uitmaakt van die natuur.

Genoeg gefilosofeerd, ik wens iedereen een goede tweede seizoenshelft en hoop velen van U op een avond van ons tegen te komen.

Volkstuin: verrassingen
Volkstuin: het gewas bij de buren…….