Als lid van Groei en Bloei kunt u aan een aantal activiteiten deelnemen

Er zijn twee bloeiende tuinclubs, die tuinen van elkaar bezoeken en ook andere tuinen die de moeite waard zijn worden bezocht. Met elkaar of met een aantal mensen van de club, wordt een nieuw tuinprogramma gemaakt en afspraken worden vastgelegd. Iedereen ziet ernaar uit naar deze gezellige middagen en avonden. Er wordt wat gekwebbeld en gelachen! De eerste en de oudste tuinclub is een ‘middag’ club.

Alle tuinclubleden zijn uiteraard lid van groei en bloei. Wanneer iemand een gast wilt meenemen op tuinclub bezoek, dan wordt er van de nieuwe gast verwacht dat hij/zij na 2 bezoeken besluit of hij/zij lid wilt worden van Groei en Bloei.

Wilt u ook graag bij een tuinclub horen meld het bij het bestuur. Bij aanmelding van ongeveer 10 personen gaan we een derde tuinclub oprichten met ingang van het nieuwe seizoen.

Informatie over tuinclub 1 Floresco vind u Opens internal link in current windowhier

Informatie over tuinclub 2 't Toenpad vind u Opens internal link in current windowhier

Volkstuin: verrassingen
Volkstuin: het gewas bij de buren…….