foto's

Welkom bij Groei en Bloei afdeling Appingedam/Delfzijl

Wat gezellig dat ook u onze site bezoekt

Bij voldoende deelname organiseert het rayon Groningen op twee verschillende dagen een busreis naar Gardenista. Data: vrijdag 17 mei en zaterdag 18 mei 2019
De prijs is € 35,00 per persoon inclusief toegang en een kopje koffie/thee met gebak. U heeft wel uw lidmaatschapskaart van Groei & Bloei nodig om binnen te komen vanwege het speciale Groei & Bloei arrangement. Per lidmaatschapskaart hebben maximaal 2 personen toegang.
Vanwege het reserveren van de bussen graag opgave van deelname voor 30 maart 2019
Voor meer informatie klik hier

Je houdt ook zo van groen, bloemen en planten? En je hebt plezier in tuinieren?
Vind je het leuk om er met anderen over te praten? Want het is ook zo leuk je hobby te delen met anderen! En wij doen dat graag met u.

Wat doen we zoal?

Wij organiseren leuke activiteiten zoals:

• Lezingen
  • Bloemschikken
  • Kerststuk workshop
  • Stekjes en plantjes markt
  • Bezoeken van andermans tuin

Als u een abonnement heeft op het blad Groei en Bloei, dan bent u vanzelf lid van een tuinvereniging!

Onze vereniging heeft rond de 170 leden, zeer verspreid over het Groninger land. De hoek van Warffum, rondom noord-oost tot aan Termunten richting Nieuwolda en Zuidbroek en richting de stad Groningen. In wel negen gemeentes in Noord-Oost Groningen en verdeeld over 39 dorpen! Uiteraard is er een overlap gebied met onze andere provinciale verenigingen.

We houden de ledenavonden zo centraal mogelijk, dat betekent in Appingedam.

Lijkt u dat wat: kijk dan wat verder op deze site!

Deze maand in Groei & Bloei

Mar
Actie tegel eruit en plant erin Intratuin BEEMSTER
Mar